Your Ad Here
Your Ad Here
Showing posts with label sms puzzles. Show all posts
Showing posts with label sms puzzles. Show all posts

maths puzzles

>> Tuesday, March 30, 2010

1. Math magic your cell numbers:
Last digit x 2 + 5 x 50 + your age +365 - 615
The last 2 numbers is your AGE & 1st number is your Mobile's Last number.



2. Test ur IQ

If
5 + 3 = 28
9 + 1 = 810
8 + 6 = 214
5 + 4 = 19

Then
7 + 2 = ?
.
.
.
Ans:
59
.
Exp:
Substract 2nd from 1st, you'll get one no. Add both numbers, you'll get another no.



3. Using any maths Symbols or Signs prove it...
.
0 0 0 = 6
1 1 1 = 6
2 2 2 = 6
3 3 3 = 6
4 4 4 = 6
5 5 5 = 6
6 6 6 = 6
7 7 7 = 6
8 8 8 = 6
9 9 9 = 6
.
You can Insert Everything but Numbers,
And you can't change everything.
I'm pretty sure you can only insert on the left side of the equal-symbol.
It is a challenge to all of you.
.
.
Answer:
(Cos(0) + Cos(0) + Cos(0))! = 6
We All knows Cos(0) = 1
.
(1+1+1)! = 6
.
2+2+2 = 6
.
(3*3)-3 = 6
.
(4+4)- SqRoot(4) = 6
.
(5/5)+5 = 6
.
6+6-6 = 6
.
-(7+7)+7 = 6
.
Cuberoot(8)+cbrt(8)+cbrt(8) = 6
.
[Sqrt(9)*Sqrt(9)] - Sqrt(9) = 6



4. "CHALLENGE 4 U"
SOLVE DIZ CAUSE
7 . 3 . 2 =15
6 . 5 . 3 =12
5 . 4 . 2 =12
8 . 7 . 5 =21
6 . 7 . 3 =(?)
Reply in 10 mnts.
Answer: 21


5.
2 . 3 . 4 . 15 . 12
3 . 4 . 5 . 28 . 20
4 . 5 . 6 . 45 . 30
5 . 6 . 7 . 66 . 42
6 . 7 . 8 . ?? . 56
Reply in 10 mnts.
Answer: 91



6. Test of Your I.Q Level
1,1,2,3,5,8,13,........... Next Number Kya Hoga.
Challenge For You.
Answer: 21
Logic: Next Num Is the Sum of Last Two Numbers.


7. At 6'o a Clock ticks 6 times.
The time between first and last ticks is 30 seconds.
How long does it tick at 12'o clock.
ANSWER: 66 Seconds...


8. Arrange the Numbers 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9. so that they sum up to 100.
You Can use only + and -
ANSWER:
0 + 123 - 4 - 5 - 6 - 7 + 8 - 9 = 100


9. 1 admi apni hr brthday pe ek rupiya jama krta hai
Jb wo 60vi brthday pe khzana torta hai tu us mei 15rupy hoty hain..Q??
Ans.......
29feb date of birth wala admi he,jo har 4saal bad birthday manata he,,
hr 4saal ka rupiya lagao,,jawab 15 aa jaey ga.


10.
2 2 2 2
2 6 10 14
2 10 26 50
2 14 50 X
Tell what comes in place of X.
Let c your intelligence.
Answer: X=126
Add Up side, Left side and diagonal Number.
In case of 6, 2+2+2
In case of 26, 10+6+10
In case of Answer, 50+26+50

Read more...

puzzles

>> Monday, March 29, 2010

1.
I am 10 letter word,
My 1234 has power to rule,
U eat my 5678.
My 89 & 10 means of a lady,
I can fly what am i ?????

Answer: KINGFISHER


2.
Im a 7 letter CITY
234 is a bird
61 is cool
1274 is a part of the face
4713 is a way of saying good

Answer: CHENNAI


3.
the fishermen love me
but doctors hate me
kids want to eat me
i am a 13 letter word who am i??
hint: _H_T_ _ _I_ _ME_
Answer….
Chathuringmes (worms)



4.
Every Thing I swallon iz Digested in Full
Bt
If I Drink Water
I’ll Die Soon. Guess Wht iz It ?

Answer: Fire


5.
If U Look At Me
I’ll Look At U
If U Grin At Me
I’ll Grin At U
I U’ll Dance
I’ll Also Dance
Bt If U Shout,
Sorry, I can’t. Who am I ?

Answer: Mirror



6.
I am 5 letter word,

If all the 5 letters are available I am a talent in you,
If you remove my first letter I will die,
if you remove my first 2 letters I will be sick.
Who am I

The answer is: SKILL



6.
It is a 9 letter word-123456789.
If it fails u die.If u can 234,u have 1234.
56 is 1type of disease.
89 indicates exat location & time

Answer: HEARTBEAT

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Live Map

BrainFire Game

Recent Visitors

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP